Tuotemerkit ja maat

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Bostikin Ruotsin tehdas Helsingborgissa on ottamassa käyttöön uuden lämmitysjärjestelmän. Bostik Norden siirtyy osana ennakoivia toimia kustannusten leikkaamiseksi ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi kaasusta kaukolämpöön, jonka toimittaa paikallinen energiayhtiö Öresundskraft.

Kaukolämpöön siirtyminen on tärkeä virstanpylväs Bostik Nordicin kestävän kehityksen matkalla. Helsingborgin tehdas voi kaukolämpöverkkoa käyttämällä hyödyntää tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää energialähdettä. Siirtyminen madaltaa käyttökustannuksia huomattavasti, jonka lisäksi se edistää yhtiön sitoutumista hiilijalanjäljen minimoimiseen. Tämän erityistoimen avulla Bostik Norden odottaa vähentävänsä hiilijalanjälkeään vuosittain vähintään 275 hiilidioksiditonnilla.

Päätös valita Öresundskraftin kaukolämmön toimittajaksi on täysin Bostikin pitkän aikavälin kestävän kehityksen tavoitteiden mukainen. Paikallisen toimittajan valinnalla Bostik Norden tukee uusiutuvan energian tuotannon kehittämistä ja edistää vihreämpää tulevaisuutta.
Tavoitteena on ottaa uusi kaukolämpöjärjestelmä käyttöön lokakuuhun 2023 mennessä.

Ympäristö ja kestävyys

LUE LISÄÄ
bostik-global-sustainability-image-640x480.png
Top